Swingen als een kangoeroe Downloaden pdf.epub.txt een Boek (Lees online)

Swingen als een kangoeroe Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Swingen als een kangoeroe

BESCHRIJVING

Hop, hop, hop, sjoebiedoebiedoe
Zingen, springen, swingen als een kangoeroe
Hop, hop, hop, sjoebiedoebiedoe
Kijk, ik zal je leren hoe:

een sprong naar voren
een sprong achteruit
een sprong naar links
een sprong naar rechts tot besluit

In Swingen als een kangoeroe gaat het om zingen, bewegen, dansen op en luisteren naar muziek. De teksten en muzikale omlijsting zijn afgestemd op onder- en middenbouw van het basisonderwijs: speels, afwisselend en met humor. Uitbreidings- en verwerkingsopdrachten zorgen voor dwarsverbanden met andere leergebieden en filmpjes, meezingversies en spelopdrachten via het digibord zorgen voor aanvullende digitale ondersteuning. Een krachtige en originele aanvulling op het muziekonderwijs die aangevuld wordt met een training om plezier in muziek over te kunnen brengen op jonge kinderen.
Muziek biedt meer dan je denkt en het lukt Jeroen Schipper, muziekdocent, trainer, componist en schrijver, weer dit duidelijk te maken.

Website
De digibordlessen en dansvideo’s zijn beschikbaar op het beveiligde gedeelte van de website www.swingenalseenkangoeroe.nl. Daar vind je ook de liedteksten in digitale vorm en de meezingversies van alle liedjes.
Ook is er op de website een eenstemmige versie van ‘Kip en ei’ te vinden, dus zonder dat er in canon wordt gezongen. Verder is er een luistervoorbeeld van de instrumentale begeleiding bij ‘Chocokrokodil’.
In het boek staat een unieke code die je toegang geeft tot het beveiligde gedeelte van de website. Let op! Als je het boek tweedehands koopt zul je een nieuwe persoonlijke code moeten aanvragen.

Boek in het Nederlands!


Stažení Swingen als een kangoeroe zdarma kniha pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Swingen als een kangoeroe (0.00 EUR)


Downloaden Swingen als een kangoeroe boek gratis:

SPIEGEL-2

Swingen als een kangoeroe.pdf (EUR-0.00)

Swingen als een kangoeroe.epub (EUR-0.00)

Swingen als een kangoeroe.doc (EUR-0.00)

Swingen als een kangoeroe.txt (EUR-0.00)

Swingen als een kangoeroe.mobi (EUR-0.00)


Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

Het is hier en het is gratis. Daarom moet u registreren:

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.
  Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  Prijs van het boek:


  Swingen als een kangoeroe.PDF – (EUR 0.00);

  Swingen als een kangoeroe.MOBI – (EUR 0.00);

  Swingen als een kangoeroe.EPUB – (EUR 0.00);

  Swingen als een kangoeroe.DOC – (EUR 0.00);

  Swingen als een kangoeroe.TXT – (EUR 0.00);

  DETAILS

  Auteur(s) Jeroen Schipper
  Soort boek Paperback
  Uitgever SWP, Uitgeverij B.V. , Verschijningsjaar: 2017
  ISBN-13 9789088506413
  ISBN-10 9088506418
  Taal Nederlands  TAGS:

  Online Swingen als een kangoeroe ebook, Boek Swingen als een kangoeroe FB2, Downloaden Swingen als een kangoeroe PDF , Downloaden Swingen als een kangoeroe MOBI, Online Swingen als een kangoeroe boek, Gratis Downloaden Swingen als een kangoeroe IPhone, Online boek Swingen als een kangoeroe PDF, Gratis Swingen als een kangoeroe DJVU, Gratis Downloaden Swingen als een kangoeroe TXT, Downloaden Swingen als een kangoeroe RTF, Online Swingen als een kangoeroe FB2 , e-boek Swingen als een kangoeroe downloaden TXT, Gratis Swingen als een kangoeroe downloaden boek, e-boek Swingen als een kangoeroe downloaden MOBI, Downloaden Swingen als een kangoeroe IPad, Lezen Swingen als een kangoeroe MOBI, Lezen Swingen als een kangoeroe DOC, Gratis Swingen als een kangoeroe AWZ, Downloaden e-boek Swingen als een kangoeroe iPad , Gratis Swingen als een kangoeroe DJVU, Downloaden Swingen als een kangoeroe e-boek gratis, Gratis Downloaden Swingen als een kangoeroe DVD, Lezen Swingen als een kangoeroe TXT, Boek Swingen als een kangoeroe downloaden DJVU, Swingen als een kangoeroe downloaden boek gratis, Swingen als een kangoeroe downloaden boek pdf gratis, Swingen als een kangoeroe pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek Swingen als een kangoeroe pdf gratis, Swingen als een kangoeroe downloaden gratis epub gratis, Swingen als een kangoeroe ePub boek downloaden gratis.

  Leave a Reply