Poppenhuis Downloaden pdf.epub.txt een Boek (Lees online)

Poppenhuis Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Poppenhuis


RECENSIES (3)

het poppenhuis

Door het verlies van zijn dochter Anneliese is Pieter Vos ( ex rechercheur) een eenzame man en leidt een teruggetrokken leven op zijn woonboot in Amsterdam. Op een dag staat Laura Bakker een jonge rechercheur (uit Friesland afkomstig)aan de deur en wijst hem op de gelijkenis van een vermissing. Het slachtoffer is Katja Prins de dochter van een politicus met eigen agenda. Laura is vasthoudend en Pieter stort zich met haar op de zaak. Wat hebben die 2 vermissing gemeen?

Piet Vos,Laura Bakker , De Amsterdamse onderwereld en een politicus zijn de hoofrolspelers in dit verhaal. Allemaal zo bijzonder met eigen met hun levensstijl. De vermissing van Katja Prins is de bindende factor in het verhaal met vele gevolgen van dien. David Hewson heeft zich heel goed ingeleefd en verdiept in Amsterdam. Hij heeft de allemaal zo verschillende karakters zo weten te beschrijven hard en meedogenloos , zacht en eigenzinnig, scherp en allert het zijn allemaal ingrediënten die aan bod komen en de karakters zo kenmerken dat ze levensecht zijn. Vanaf de eerste blz zit je erin en wordt je het verhaal ingetrokken. Diverse inzichten maken dat het plot zeer goed is opgebouwd alhoewel de spanning wel wat minder is maar ondanks dat vind ik het wel een thriller die staat als een huis.

Het Poppenhuis is het eerste deel en is opgesplitst in vijf delen maar is duidelijk één verhaal. Op dit moment werkt David Hewson aan het vervolg op Het Poppenhuis.


Levensecht!

Vanaf de eerste bladzijde zat ik vastgeklonken aan Pieter Vos. Ik kon het boek ook moeilijk wegleggen. Het verhaal over de onvoltooide zoektocht naar zijn tienerdochter Anneliese en de nieuwe zoektocht naar Katja is verdeeld in vijf delen. Ieder deel beschrijft één dag.
Er komen behoorlijk wat karakters in voor, en het is een lijvig verhaal maar ze zijn zo duidelijk beschreven dat ze meteen mensen voor me werden. Ik las op dat moment niet slechts het boek, maar ik keek naar hen, de mensen in het verhaal.
De diverse verhaallijnen lopen goed in elkaar over. Tot het laatst blijf je als lezer geboeid het verhaal volgen, je weet niet hoe het af zal gaan lopen. Op het eind werd ik verrast.

Het is duidelijk dat deze auteur veel onderzoek heeft gedaan naar Amsterdam, de Nederlandse gebruiken en gewoonten. Ook de verbintenis van Nederland en Suriname is onderdeel van het verhaal. De personages delen hun gedachten met de lezer, waardoor je als toeschouwer nog meer in het verhaal getrokken wordt.

Een verhaal van deze tijd, uit dit land, met óns als lezers. Met échte mensen als personages.
Je hebt er terwijl je leest geen idee van dat dit boek niet door een Nederlands auteur is geschreven.
Ik heb er van genoten.


Leesgenot

Goed boek, spannend tot het eind. Leuk dat het zich in Amsterdam afspeelt dit maakt het herkenbaar. Weer eens wat anders als Rome. Hewson overall een prima schrijver.

Boek in het Nederlands!


Stažení Poppenhuis zdarma kniha pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Poppenhuis (0.00 EUR)


Downloaden Poppenhuis boek gratis:

SPIEGEL-2

Poppenhuis.pdf (EUR-0.00)

Poppenhuis.epub (EUR-0.00)

Poppenhuis.doc (EUR-0.00)

Poppenhuis.txt (EUR-0.00)

Poppenhuis.mobi (EUR-0.00)


Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

Het is hier en het is gratis. Daarom moet u registreren:

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.
  Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  Prijs van het boek:


  Poppenhuis.PDF – (EUR 0.00);

  Poppenhuis.MOBI – (EUR 0.00);

  Poppenhuis.EPUB – (EUR 0.00);

  Poppenhuis.DOC – (EUR 0.00);

  Poppenhuis.TXT – (EUR 0.00);

  DETAILS

  Auteur(s) David Hewson
  Vertaler Henny van Gulik
  Soort boek eBook, 410 pagina’s
  Bestandstype EPUB

  Uitgever Meulenhoff Boekerij B.V. , Verschijningsjaar: 2014
  ISBN-13 9789402300055
  ISBN-10 9402300058
  Taal Nederlands  TAGS:

  Online Poppenhuis ebook, Boek Poppenhuis FB2, Downloaden Poppenhuis PDF , Downloaden Poppenhuis MOBI, Online Poppenhuis boek, Gratis Downloaden Poppenhuis IPhone, Online boek Poppenhuis PDF, Gratis Poppenhuis DJVU, Gratis Downloaden Poppenhuis TXT, Downloaden Poppenhuis RTF, Online Poppenhuis FB2 , e-boek Poppenhuis downloaden TXT, Gratis Poppenhuis downloaden boek, e-boek Poppenhuis downloaden MOBI, Downloaden Poppenhuis IPad, Lezen Poppenhuis MOBI, Lezen Poppenhuis DOC, Gratis Poppenhuis AWZ, Downloaden e-boek Poppenhuis iPad , Gratis Poppenhuis DJVU, Downloaden Poppenhuis e-boek gratis, Gratis Downloaden Poppenhuis DVD, Lezen Poppenhuis TXT, Boek Poppenhuis downloaden DJVU, Poppenhuis downloaden boek gratis, Poppenhuis downloaden boek pdf gratis, Poppenhuis pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek Poppenhuis pdf gratis, Poppenhuis downloaden gratis epub gratis, Poppenhuis ePub boek downloaden gratis.

  Leave a Reply