Op naar de eindstreep Downloaden pdf.epub.txt een Boek (Lees online)

Op naar de eindstreep Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Op naar de eindstreep

BESCHRIJVING

In Duitsland staat Nederland in de belangstelling: velen willen de Nederlandse taal leren en de interesse in het buurland is groot. Daarbij weten steeds meer Duitse studenten hun weg te vinden naar de Nederlandse universiteiten en hbo’s. Ook al lijken de talen van de buurlanden op elkaar, er is toch aardig wat voor nodig om een goede taalvaardigheid in het Nederlands te verwerven.

Op naar de eindstreep is een leergang Nederlands bedoeld voor hoogopgeleide Duitstaligen die de basis van de taal al beheersen.Deze leergang bestaat uit een studieboek,en een website met interactieve oefeningen en uitgebreid docentenmateriaal. Naast de taalverwerving wordt er specifiek aandacht besteed aan studievaardigheden zoals een presentatie geven, informatie zoeken en argumenteren.

Deze leergang kan als vervolg gebruikt worden op In de startblokken, Nederlands voor Duitstaligen van Berna de Boer e.a., waarin gewerkt wordt van beginnersniveau tot niveau A2.

Bij de vorige druk stonden de audio- en filmfragmenten op een dvd. Bij deze nieuwe druk is het materiaal verplaatst naar de bijbehorende website.
Het overige materiaal is ongewijzigd.

Op naar de eindstreep is een leergang Nederlands bedoeld voor hoogopgeleide Duitstaligen die de basis van de taal al beheersen. De studenten werken van niveau A2 naar de eindstreep die zij moeten halen om toegelaten te worden tot een studie in Nederland: niveau B2 van het Europees Referentiekader. Daarnaast is het boek ook heel geschikt voor (groepen) Duitstaligen die in hun eigen land Nederlands willen leren.

Henny Taks en Katja Verbruggen zijn verbonden aan Talencentrum van Universiteit Maastricht.

Boek in het Nederlands!


Stažení Op naar de eindstreep zdarma kniha pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Op naar de eindstreep (0.00 EUR)


Downloaden Op naar de eindstreep boek gratis:

SPIEGEL-2

Op naar de eindstreep.pdf (EUR-0.00)

Op naar de eindstreep.epub (EUR-0.00)

Op naar de eindstreep.doc (EUR-0.00)

Op naar de eindstreep.txt (EUR-0.00)

Op naar de eindstreep.mobi (EUR-0.00)


Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

Het is hier en het is gratis. Daarom moet u registreren:

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.
  Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  Prijs van het boek:


  Op naar de eindstreep.PDF – (EUR 0.00);

  Op naar de eindstreep.MOBI – (EUR 0.00);

  Op naar de eindstreep.EPUB – (EUR 0.00);

  Op naar de eindstreep.DOC – (EUR 0.00);

  Op naar de eindstreep.TXT – (EUR 0.00);

  DETAILS

  Auteur(s) Henny TaksKatja Verbruggen
  Soort boek Paperback
  Uitgever Coutinho , Verschijningsjaar: 2017
  ISBN-13 9789046906033
  ISBN-10 9046906035
  Taal Nederlands  TAGS:

  Online Op naar de eindstreep ebook, Boek Op naar de eindstreep FB2, Downloaden Op naar de eindstreep PDF , Downloaden Op naar de eindstreep MOBI, Online Op naar de eindstreep boek, Gratis Downloaden Op naar de eindstreep IPhone, Online boek Op naar de eindstreep PDF, Gratis Op naar de eindstreep DJVU, Gratis Downloaden Op naar de eindstreep TXT, Downloaden Op naar de eindstreep RTF, Online Op naar de eindstreep FB2 , e-boek Op naar de eindstreep downloaden TXT, Gratis Op naar de eindstreep downloaden boek, e-boek Op naar de eindstreep downloaden MOBI, Downloaden Op naar de eindstreep IPad, Lezen Op naar de eindstreep MOBI, Lezen Op naar de eindstreep DOC, Gratis Op naar de eindstreep AWZ, Downloaden e-boek Op naar de eindstreep iPad , Gratis Op naar de eindstreep DJVU, Downloaden Op naar de eindstreep e-boek gratis, Gratis Downloaden Op naar de eindstreep DVD, Lezen Op naar de eindstreep TXT, Boek Op naar de eindstreep downloaden DJVU, Op naar de eindstreep downloaden boek gratis, Op naar de eindstreep downloaden boek pdf gratis, Op naar de eindstreep pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek Op naar de eindstreep pdf gratis, Op naar de eindstreep downloaden gratis epub gratis, Op naar de eindstreep ePub boek downloaden gratis.

  Leave a Reply