Mijn hoofd is hol Downloaden pdf.epub.txt een Boek (Lees online)

Mijn hoofd is hol Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Mijn hoofd is hol

BESCHRIJVING

`Je moeder is nu mee met de ambulance. Ze zeiden dat het misschien een beroerte is geweest, want ze kon niet bewegen. Je moet maar gauw komen.
Een beroerte? Wat is dat ook weer precies? Ik wil het nog niet weten.

Per jaar krijgen in Nederland 41.000 mensen voor het eerst een beroerte, vaak met blijvende lichamelijke en geestelijke gevolgen. In dit boek neemt Christine Kliphuis de lezer mee in wat er gebeurt na een beroerte en maakt de ingrijpende gevolgen zichtbaar en voelbaar.

Als haar moeder door een beroerte wordt getroffen, verandert ze plotseling van een zelfstandige, vitale en actieve vrouw in een hulpbehoevende patiлnt die niets meer zelf kan. Als dochter en mantelzorger komt de schrijfster terecht in een maalstroom van onontkoombare gebeurtenissen, waaronder de opname van haar gehandicapte moeder in een verpleeghuis. Haar moeder is halfzijdig verlamd, heeft afasie en kan nooit meer terug naar huis.

De schrijfster probeert een balans te vinden tussen de zorg voor haar zieke moeder, haar eigen emoties en verdriet, haar gezin, de familie en haar werk.

Boek in het Nederlands!


Stažení Mijn hoofd is hol zdarma kniha pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Mijn hoofd is hol (0.00 EUR)


Downloaden Mijn hoofd is hol boek gratis:

SPIEGEL-2

Mijn hoofd is hol.pdf (EUR-0.00)

Mijn hoofd is hol.epub (EUR-0.00)

Mijn hoofd is hol.doc (EUR-0.00)

Mijn hoofd is hol.txt (EUR-0.00)

Mijn hoofd is hol.mobi (EUR-0.00)


Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

Het is hier en het is gratis. Daarom moet u registreren:

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.
  Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  Prijs van het boek:


  Mijn hoofd is hol.PDF – (EUR 0.00);

  Mijn hoofd is hol.MOBI – (EUR 0.00);

  Mijn hoofd is hol.EPUB – (EUR 0.00);

  Mijn hoofd is hol.DOC – (EUR 0.00);

  Mijn hoofd is hol.TXT – (EUR 0.00);

  DETAILS

  Auteur(s) Christine Kliphuis
  Soort boek eBook, 141 pagina’s
  Bestandstype EPUB

  Uitgever Meander , Verschijningsjaar: 2014
  ISBN-13 9789050191142
  ISBN-10 9050191142
  Taal Nederlands  TAGS:

  Online Mijn hoofd is hol ebook, Boek Mijn hoofd is hol FB2, Downloaden Mijn hoofd is hol PDF , Downloaden Mijn hoofd is hol MOBI, Online Mijn hoofd is hol boek, Gratis Downloaden Mijn hoofd is hol IPhone, Online boek Mijn hoofd is hol PDF, Gratis Mijn hoofd is hol DJVU, Gratis Downloaden Mijn hoofd is hol TXT, Downloaden Mijn hoofd is hol RTF, Online Mijn hoofd is hol FB2 , e-boek Mijn hoofd is hol downloaden TXT, Gratis Mijn hoofd is hol downloaden boek, e-boek Mijn hoofd is hol downloaden MOBI, Downloaden Mijn hoofd is hol IPad, Lezen Mijn hoofd is hol MOBI, Lezen Mijn hoofd is hol DOC, Gratis Mijn hoofd is hol AWZ, Downloaden e-boek Mijn hoofd is hol iPad , Gratis Mijn hoofd is hol DJVU, Downloaden Mijn hoofd is hol e-boek gratis, Gratis Downloaden Mijn hoofd is hol DVD, Lezen Mijn hoofd is hol TXT, Boek Mijn hoofd is hol downloaden DJVU, Mijn hoofd is hol downloaden boek gratis, Mijn hoofd is hol downloaden boek pdf gratis, Mijn hoofd is hol pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek Mijn hoofd is hol pdf gratis, Mijn hoofd is hol downloaden gratis epub gratis, Mijn hoofd is hol ePub boek downloaden gratis.

  Leave a Reply