Het intentie-effect Downloaden pdf.epub.txt een Boek (Lees online)

Het intentie-effect Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Het intentie-effect

BESCHRIJVING

In ‘Het Intentie-effect: The Power of Eight’ onthult Lynne McTaggart (bekend van ‘Het Veld’ en ‘Het Intentie-experiment’) de bijzondere resultaten van meer dan tien jaar wetenschappelijk onderzoek en experimenten met groepen op het gebied van gedachtekracht. Met onze gedachten kunnen we wonderen verrichten: we zijn in staat om ons eigen leven en dat van anderen te helen en de wereld positief te veranderen.

Dat effect van gedachtekracht neemt exponentieel toe als we onze gedachten bundelen in een kleine groep (vandaar ‘The Power of Eight’, hoewel een andere groepssamenstelling even krachtig kan werken). Lynne was zelf verrast van het enorme potentieel van het werken in kleine groepen: er bleek niet alleen een effect te zijn voor degene die de intenties ontving, maar de hele groep profiteerde van het spiegeleffect.

In ‘Het Intentie-effect: The Power of Eight’ geeft Lynne McTaggart wetenschappelijke context aan alle wonderen die ze aanschouwde. Ze dook in de geschiedenis van het fenomeen gedachtekracht en organiseerde een grote onafhankelijke wetenschappelijke studie met ‘Power of Eight’ groepen om aan te kunnen tonen waarom positieve gedachtekracht bundelen in kleine groepen de snelweg is naar geluk.

Lynne geeft je in dit boek niet alleen honderden inspirerende voorbeelden, maar vooral ook alle tools om zelf aan de slag te gaan met de energie die we allemaal in ons hebben. Wat je met je gedachten voor anderen wenst, komt met nog veel meer kracht naar jezelf terug!

Boek in het Nederlands!


Stažení Het intentie-effect zdarma kniha pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Het intentie-effect (0.00 EUR)


Downloaden Het intentie-effect boek gratis:

SPIEGEL-2

Het intentie-effect.pdf (EUR-0.00)

Het intentie-effect.epub (EUR-0.00)

Het intentie-effect.doc (EUR-0.00)

Het intentie-effect.txt (EUR-0.00)

Het intentie-effect.mobi (EUR-0.00)


Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

Het is hier en het is gratis. Daarom moet u registreren:

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.
  Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  Prijs van het boek:


  Het intentie-effect.PDF – (EUR 0.00);

  Het intentie-effect.MOBI – (EUR 0.00);

  Het intentie-effect.EPUB – (EUR 0.00);

  Het intentie-effect.DOC – (EUR 0.00);

  Het intentie-effect.TXT – (EUR 0.00);

  DETAILS

  Auteur(s) Lynne McTaggartAnanto Dirksen
  Soort boek Paperback, 256 pagina’s
  Uitgever AnkhHermes, Uitgeverij , Verschijningsjaar: 2017
  ISBN-13 9789020212112
  ISBN-10 9020212117
  Taal Nederlands  TAGS:

  Online Het intentie-effect ebook, Boek Het intentie-effect FB2, Downloaden Het intentie-effect PDF , Downloaden Het intentie-effect MOBI, Online Het intentie-effect boek, Gratis Downloaden Het intentie-effect IPhone, Online boek Het intentie-effect PDF, Gratis Het intentie-effect DJVU, Gratis Downloaden Het intentie-effect TXT, Downloaden Het intentie-effect RTF, Online Het intentie-effect FB2 , e-boek Het intentie-effect downloaden TXT, Gratis Het intentie-effect downloaden boek, e-boek Het intentie-effect downloaden MOBI, Downloaden Het intentie-effect IPad, Lezen Het intentie-effect MOBI, Lezen Het intentie-effect DOC, Gratis Het intentie-effect AWZ, Downloaden e-boek Het intentie-effect iPad , Gratis Het intentie-effect DJVU, Downloaden Het intentie-effect e-boek gratis, Gratis Downloaden Het intentie-effect DVD, Lezen Het intentie-effect TXT, Boek Het intentie-effect downloaden DJVU, Het intentie-effect downloaden boek gratis, Het intentie-effect downloaden boek pdf gratis, Het intentie-effect pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek Het intentie-effect pdf gratis, Het intentie-effect downloaden gratis epub gratis, Het intentie-effect ePub boek downloaden gratis.

  Leave a Reply