De val van SNS Reaal Downloaden pdf.epub.txt een Boek (Lees online)

De val van SNS Reaal Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

De val van SNS Reaal

BESCHRIJVING

‘De val van SNS Reaal’ is het verhaal van wat ooit een brave, provinciale spaarbank en vakbondsverzekeraar was, die mee wil doen met de grote jongens van het snelle geld. Na de komst van topman Sjoerd van Keulen werpt de bank-verzekeraar zijn laatste schuchterheid af. Met een beursgang haalt SNS Reaal honderden miljoenen euro’s op voor een overnamefestijn. SNS koopt bijvoorbeeld het halve Bouwfonds. Dat blijkt een wespennest van dubieuze vastgoeddeals en fraude.

In 2008 springt de overheid voor het eerst bij, zonder succes. Vijf jaar later zet zij het ultieme middel in: nationalisatie. Weer worden de Nederlanders gedwongen hun portemonnee te trekken om een van de grootste banken te redden. Verslikte SNS Reaal zich in slecht vastgoed of in te veel overnames in te korte tijd? Had de Nederlandsche Bank de regie wel in handen? Waarom heeft het ministerie van Financiлn de SNS-top zo lang in een onmogelijke oplossing laten geloven? Deze en andere pregnante vragen worden beantwoord in dit onthutsende boek.

Vijf journalisten van Het Financieele Dagblad spreken met meer dan vijftig sleutelfiguren en kregen toegang tot geheime documenten, notulen, e-mailverkeer, afgeluisterde telefoongesprekken en delen van strafdossiers. Het resultaat is een onthullend relaas van een van de grootste drama’s in de Nederlandse financiлle sector sinds de crisis.

Boek in het Nederlands!


Stažení De val van SNS Reaal zdarma kniha pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:De val van SNS Reaal (0.00 EUR)


Downloaden De val van SNS Reaal boek gratis:

SPIEGEL-2

De val van SNS Reaal.pdf (EUR-0.00)

De val van SNS Reaal.epub (EUR-0.00)

De val van SNS Reaal.doc (EUR-0.00)

De val van SNS Reaal.txt (EUR-0.00)

De val van SNS Reaal.mobi (EUR-0.00)


Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

Het is hier en het is gratis. Daarom moet u registreren:

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.
  Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  Prijs van het boek:


  De val van SNS Reaal.PDF – (EUR 0.00);

  De val van SNS Reaal.MOBI – (EUR 0.00);

  De val van SNS Reaal.EPUB – (EUR 0.00);

  De val van SNS Reaal.DOC – (EUR 0.00);

  De val van SNS Reaal.TXT – (EUR 0.00);

  DETAILS

  Auteur(s) Vasco van der BoonPieter CouwenberghCor de HordePieter LalkensMartine Wolzak
  Soort boek Paperback
  Uitgever Nieuw Amsterdam , Verschijningsjaar: 2013
  ISBN-13 9789046816912
  ISBN-10 9046816915
  Taal Nederlands  TAGS:

  Online De val van SNS Reaal ebook, Boek De val van SNS Reaal FB2, Downloaden De val van SNS Reaal PDF , Downloaden De val van SNS Reaal MOBI, Online De val van SNS Reaal boek, Gratis Downloaden De val van SNS Reaal IPhone, Online boek De val van SNS Reaal PDF, Gratis De val van SNS Reaal DJVU, Gratis Downloaden De val van SNS Reaal TXT, Downloaden De val van SNS Reaal RTF, Online De val van SNS Reaal FB2 , e-boek De val van SNS Reaal downloaden TXT, Gratis De val van SNS Reaal downloaden boek, e-boek De val van SNS Reaal downloaden MOBI, Downloaden De val van SNS Reaal IPad, Lezen De val van SNS Reaal MOBI, Lezen De val van SNS Reaal DOC, Gratis De val van SNS Reaal AWZ, Downloaden e-boek De val van SNS Reaal iPad , Gratis De val van SNS Reaal DJVU, Downloaden De val van SNS Reaal e-boek gratis, Gratis Downloaden De val van SNS Reaal DVD, Lezen De val van SNS Reaal TXT, Boek De val van SNS Reaal downloaden DJVU, De val van SNS Reaal downloaden boek gratis, De val van SNS Reaal downloaden boek pdf gratis, De val van SNS Reaal pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek De val van SNS Reaal pdf gratis, De val van SNS Reaal downloaden gratis epub gratis, De val van SNS Reaal ePub boek downloaden gratis.

  Leave a Reply