De rest van de dag Downloaden pdf.epub.txt een Boek (Lees online)

De rest van de dag Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

De rest van de dag

BESCHRIJVING

In ‘De rest van de dag’ van Nobelprijswinnaar Kazuo Ishiguro kijkt Mr. Stevens, een ouder wordende Engelse butler, terug op de tijd dat hij in dienst was van lord Darlington, in de jaren dertig en veertig. Zijn leven lang heeft hij zijn waardigheid afgemeten aan die van zijn werkgever, maar achteraf blijkt dat hij de ware aard van de gebeurtenissen verkeerd heeft ingeschat.
‘De rest van de dag’ werd bekroond met de Booker Prize en werd verfilmd met Anthony Hopkins en Emma Thompson in de hoofdrollen.

Kazuo Ishiguro is een van de meest bekroonde en gelauwerde auteurs uit het Engels taalgebied. In 2017 werd zijn oeuvre bekroond met de Nobelprijs voor de Literatuur.

‘In romans met een grote emotionele zeggingskracht legt Ishiguro onze wankele verbintenis met de wereld bloot.’ – Nobelprijscomitй 2017

Boek in het Nederlands!


Stažení De rest van de dag zdarma kniha pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:De rest van de dag (0.00 EUR)


Downloaden De rest van de dag boek gratis:

SPIEGEL-2

De rest van de dag.pdf (EUR-0.00)

De rest van de dag.epub (EUR-0.00)

De rest van de dag.doc (EUR-0.00)

De rest van de dag.txt (EUR-0.00)

De rest van de dag.mobi (EUR-0.00)


Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

Het is hier en het is gratis. Daarom moet u registreren:

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.
  Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  Prijs van het boek:


  De rest van de dag.PDF – (EUR 0.00);

  De rest van de dag.MOBI – (EUR 0.00);

  De rest van de dag.EPUB – (EUR 0.00);

  De rest van de dag.DOC – (EUR 0.00);

  De rest van de dag.TXT – (EUR 0.00);

  DETAILS

  Auteur(s) Kazuo Ishiguro
  Vertaler Bartho Kriek
  Soort boek eBook, 280 pagina’s
  Bestandstype EPUB

  Uitgever Atlas Contact , Verschijningsjaar: 2013
  ISBN-13 9789025442385
  ISBN-10 9025442382
  Taal Nederlands  TAGS:

  Online De rest van de dag ebook, Boek De rest van de dag FB2, Downloaden De rest van de dag PDF , Downloaden De rest van de dag MOBI, Online De rest van de dag boek, Gratis Downloaden De rest van de dag IPhone, Online boek De rest van de dag PDF, Gratis De rest van de dag DJVU, Gratis Downloaden De rest van de dag TXT, Downloaden De rest van de dag RTF, Online De rest van de dag FB2 , e-boek De rest van de dag downloaden TXT, Gratis De rest van de dag downloaden boek, e-boek De rest van de dag downloaden MOBI, Downloaden De rest van de dag IPad, Lezen De rest van de dag MOBI, Lezen De rest van de dag DOC, Gratis De rest van de dag AWZ, Downloaden e-boek De rest van de dag iPad , Gratis De rest van de dag DJVU, Downloaden De rest van de dag e-boek gratis, Gratis Downloaden De rest van de dag DVD, Lezen De rest van de dag TXT, Boek De rest van de dag downloaden DJVU, De rest van de dag downloaden boek gratis, De rest van de dag downloaden boek pdf gratis, De rest van de dag pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek De rest van de dag pdf gratis, De rest van de dag downloaden gratis epub gratis, De rest van de dag ePub boek downloaden gratis.

  Leave a Reply