De poort van de maan Downloaden pdf.epub.txt een Boek (Lees online)

De poort van de maan Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

De poort van de maan

BESCHRIJVING

'Hoe zachter de teer, hoe beter het weer.'

Met dit stukje poлzie beschrijft Frank van Rijn zijn voorliefde voor lekker warm zomerweer, als hij in Roemeniл genietend over een asfaltweg rijdt, die door de zon tot klevige, zwarte kauwgom is gebrand. In Griekenland trapt hij zijn fiets over de Peloponnesos en komt in Sparta plotseling tot de ontdekking dat hij er de enige Spartaan is. Als hij langs een cafй rijdt, wordt hij door de plaatselijke bevolking nagekeken met grote verwondering en een zweem van medelijden: 'Wat doet die sukkel in deze hitte op een fiets als er auto's zijn en cafйs met koud bier?' Ook hier geniet hij, maar in de verlaten woestijn van Death Valley in de VS breekt er bij 52° C een bidon, waardoor zijn drinkwater sissend in het gruis en tussen de keien verdwijnt. Dan wordt het even minder genieten van die koperen vriend hoog boven hem…, maar hij ontspringt de dans.

Het Atlasgebergte brengt hem weer grote vreugde, vooral wanneer hij met Mohammed en Abdelhadi naar Amesker loopt, hoewel de thee hem op een gegeven moment naar het hoofd dreigt te stijgen. Ook dit avontuur heeft een happy end.

Maar dan, na vele omzwervingen, komt de auteur op de Boliviaanse hoogvlakte en bezoekt daar in Tiahuanaco de Poort van de Maan. En wat er dan gebeurt…

De Poort van de Maan is een bundel reisverhalen, waarvan de meeste eerder in diverse bladen zijn gepubliceerd. Van Rijn heeft ze echter omgewerkt tot een boek door er veel passages uit te schrappen en er nog meer nieuwe aan toe te voegen.

Boek in het Nederlands!


Stažení De poort van de maan zdarma kniha pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:De poort van de maan (0.00 EUR)


Downloaden De poort van de maan boek gratis:

SPIEGEL-2

De poort van de maan.pdf (EUR-0.00)

De poort van de maan.epub (EUR-0.00)

De poort van de maan.doc (EUR-0.00)

De poort van de maan.txt (EUR-0.00)

De poort van de maan.mobi (EUR-0.00)


Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

Het is hier en het is gratis. Daarom moet u registreren:

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.
  Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  Prijs van het boek:


  De poort van de maan.PDF – (EUR 0.00);

  De poort van de maan.MOBI – (EUR 0.00);

  De poort van de maan.EPUB – (EUR 0.00);

  De poort van de maan.DOC – (EUR 0.00);

  De poort van de maan.TXT – (EUR 0.00);

  DETAILS

  Auteur(s) F. van Rijn
  Soort boek Paperback, 250 pagina’s
  Uitgever Elmar B.V., Uitgeverij , Verschijningsjaar: 2002
  ISBN-13 9789038913162
  ISBN-10 9038913168
  Taal Nederlands  TAGS:

  Online De poort van de maan ebook, Boek De poort van de maan FB2, Downloaden De poort van de maan PDF , Downloaden De poort van de maan MOBI, Online De poort van de maan boek, Gratis Downloaden De poort van de maan IPhone, Online boek De poort van de maan PDF, Gratis De poort van de maan DJVU, Gratis Downloaden De poort van de maan TXT, Downloaden De poort van de maan RTF, Online De poort van de maan FB2 , e-boek De poort van de maan downloaden TXT, Gratis De poort van de maan downloaden boek, e-boek De poort van de maan downloaden MOBI, Downloaden De poort van de maan IPad, Lezen De poort van de maan MOBI, Lezen De poort van de maan DOC, Gratis De poort van de maan AWZ, Downloaden e-boek De poort van de maan iPad , Gratis De poort van de maan DJVU, Downloaden De poort van de maan e-boek gratis, Gratis Downloaden De poort van de maan DVD, Lezen De poort van de maan TXT, Boek De poort van de maan downloaden DJVU, De poort van de maan downloaden boek gratis, De poort van de maan downloaden boek pdf gratis, De poort van de maan pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek De poort van de maan pdf gratis, De poort van de maan downloaden gratis epub gratis, De poort van de maan ePub boek downloaden gratis.

  Leave a Reply