De Effies aan de bal Downloaden pdf.epub.txt een Boek (Lees online)

De Effies aan de bal Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

De Effies aan de bal

BESCHRIJVING

Veilig leren lezen voor leerlingen van de basisschool groep 4 – AVI M4

Veilig en goed leren lezen met de avonturen van de Effies van Vivian den Hollander. Speciaal voor leerlingen van de basisschool groep 4 (AVI M4). Herkenbare verhalen over voetbal die jongens en meisjes vanaf 6 jaar zullen aanspreken. Gekleurde tekeningen ondersteunen het verhaal en maken het lezen nog leuker!

Waar gaat Effies aan de bal over?

Effies aan de balbevat drie succesvolle AVI-boeken vol avonturen van de voetbalvrienden van de Effies. In Vier tegen vier doen ze mee aan een voetbaltoernooi. Maar Bas raakt zijn tas kwijt en dreigt te laat te komen voor de aftrap. In De Effies gaan op kamp slapen de Effies in tenten op het veld. Maar voor het zover is, is er eerst een spannende speurtocht. Daarna doen ze wie het langst wakker blijft. Kunnen ze de volgende dag nog wel voetballen? En in De held van het veld is het feest bij de club. Er komt een beroemde keeper en iedereen mag penalty’s nemen. Kim is heel goed, maar Bas heeft zijn dag niet. Hij schiet al snel mis. Als hij boos van het veld af loopt, ontdekt hij iets…

 • Met vrolijke illustraties van Saskia Halfmouw
 • Herkenbare thema’s voor kinderen van 6 jaar en ouder
 • Aansprekende verhalen voor beginnende lezers die van voetbal houden
 • Door CITO goedgekeurd

‘Het zijn verhalen die makkelijk weglezen en zowel voor meisjes als jongens leuk zijn. Met leuke frisse illustraties van Saskia Halfmouw.’ JufSanne.com

‘Mijn zoon is gek op deze serie voetbalboekjes. Hij leest ze met veel plezier. Het is fijn dat de boekjes in verschillende niveaus verkrijgbaar zijn. Zo blijven ze uitdagend.’ Bol.com

Lees alle avonturen van de Effies!
AVI M3 Kop of munt
AVI E3 In de aanval
AVI E3 Twee keer raak
AVI E3 Scoren met de Effies (3-in-1)
AVI M4 De Effies gaan op kamp
AVI M4 Vier tegen vier
AVI M4 Een super doelpunt
AVI M4 De held van het veld
AVI M4 Kanjers op het veld
AVI M4 De Effies aan de bal (3-in-1)
AVI E4 Een spannend toernooi
AVI E4 Op naar de top
AVI E4 Een mooie actie
AVI E4 Een knal tegen de bal
AVI E4 Wedstrijd op het strand

Boek in het Nederlands!


Stažení De Effies aan de bal zdarma kniha pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:De Effies aan de bal (0.00 EUR)


Downloaden De Effies aan de bal boek gratis:

SPIEGEL-2

De Effies aan de bal.pdf (EUR-0.00)

De Effies aan de bal.epub (EUR-0.00)

De Effies aan de bal.doc (EUR-0.00)

De Effies aan de bal.txt (EUR-0.00)

De Effies aan de bal.mobi (EUR-0.00)


Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

Het is hier en het is gratis. Daarom moet u registreren:

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.
  Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  Prijs van het boek:


  De Effies aan de bal.PDF – (EUR 0.00);

  De Effies aan de bal.MOBI – (EUR 0.00);

  De Effies aan de bal.EPUB – (EUR 0.00);

  De Effies aan de bal.DOC – (EUR 0.00);

  De Effies aan de bal.TXT – (EUR 0.00);

  DETAILS

  Auteur(s) Vivian den Hollander
  Illustrator Saskia Halfmouw
  Soort boek eBook, 96 pagina’s
  Bestandstype EPUB

  Uitgever Van Holkema & Warendorf , Verschijningsjaar: 2016
  ISBN-13 9789000346325
  ISBN-10 9000346320
  Taal Nederlands  TAGS:

  Online De Effies aan de bal ebook, Boek De Effies aan de bal FB2, Downloaden De Effies aan de bal PDF , Downloaden De Effies aan de bal MOBI, Online De Effies aan de bal boek, Gratis Downloaden De Effies aan de bal IPhone, Online boek De Effies aan de bal PDF, Gratis De Effies aan de bal DJVU, Gratis Downloaden De Effies aan de bal TXT, Downloaden De Effies aan de bal RTF, Online De Effies aan de bal FB2 , e-boek De Effies aan de bal downloaden TXT, Gratis De Effies aan de bal downloaden boek, e-boek De Effies aan de bal downloaden MOBI, Downloaden De Effies aan de bal IPad, Lezen De Effies aan de bal MOBI, Lezen De Effies aan de bal DOC, Gratis De Effies aan de bal AWZ, Downloaden e-boek De Effies aan de bal iPad , Gratis De Effies aan de bal DJVU, Downloaden De Effies aan de bal e-boek gratis, Gratis Downloaden De Effies aan de bal DVD, Lezen De Effies aan de bal TXT, Boek De Effies aan de bal downloaden DJVU, De Effies aan de bal downloaden boek gratis, De Effies aan de bal downloaden boek pdf gratis, De Effies aan de bal pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek De Effies aan de bal pdf gratis, De Effies aan de bal downloaden gratis epub gratis, De Effies aan de bal ePub boek downloaden gratis.

  Leave a Reply