Coachen op competentieontwikkeling Downloaden pdf.epub.txt een Boek (Lees online)

Coachen op competentieontwikkeling Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Coachen op competentieontwikkeling

BESCHRIJVING

Coachen op competentieontwikkeling is een vervolg op boeken die gaan over competentiemanagement.<br>Competenties beschrijven het cruciale gedrag om tot succesvol resultaat te komen, op persoonlijk en bedrijfsniveau. In veel organisaties wordt daarom een fikse investering gedaan in het meten van competenties om duidelijk te krijgen waar medewerkers staan ten opzichte van het competentieprofiel: developmentcenters, competentie-observatiesystemen. Het zijn degelijke methods die behoorlijk wat tijd, menskracht en geld vragen. Maar dan&#8230;.<br>In het boek wordt vrij snel duidelijk waarom coachen op competentieontwikkeling (CoCo) ook wel vergeleken wordt met coachen op ijsbergen.<br>Aan de hand van praktijkbeschrijvingen en nabeschouwingen wordt op een levendige wijze het volgende concreet gemaakt:<br>- het systematisch doorvragen op competentiegedrag<br>- het benoemen van (afwezig) competentiegedrag in de hier-en-nusituatie<br>- het bespreekbaar maken van onzichtbare opvattingen die het compententiegedrag beпnvloeden<br>- het werken met competenties in het spanningsveld beoordelen en ontwikkelen<br>- het werken met een ontwikkelplan<br>- het voeren van &#8216;CoCo&#8217;-gesprekken in de groep<br>- het profile van een &#8216;CoCo&#8217;-coach<br>- nieuw is het belang van de context van competenties.<br>Dit boek is bestemd voor leidinggevenden, managers en P&amp;O-adviseurs die werken in profitbedrijven en/of non-profitorganisaties. Zij zijn verantwoordelijk voor het concretiseren van competentiemanagement en de competentiegerichte coachgesprekken. Dit boek is ook nuttig voor studenten, opleiders en startende coaches die willen kennismaken met de praktijk van het competentiegesprek.<br>Marijke Lingsma (1951) is sociaal pedagoog. Zij is sinds 1993 coach in organisaties en thans directeur van MultimediaCoach B.V.Ze heeft diverse boeken en scheurkalenders gepubliceerd over coaching. Ook heeft ze meegewerkt bij de totstandkoming van een dvd over de vijf fasen van mediation en een spel over verbetering van je competentie conflictvaardigheid. Tevens is ze mede-eindredacteur van de luister-cd Coachingbox.<br>Marcel Scholten (1956) is socioloog. Hij verzorgt coaching en coachingstrainingen voor managers en professionals en werkt daarbij vanuit een creatief/dynamische invalshoek. Dit alles vanuit de slogan &#8216;beweging creлert mogelijkheden&#8217;. Hij doet improvisatiespel met kinderen in ziekenhuizen als cliniclown.

Boek in het Nederlands!


Stažení Coachen op competentieontwikkeling zdarma kniha pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Coachen op competentieontwikkeling (0.00 EUR)


Downloaden Coachen op competentieontwikkeling boek gratis:

SPIEGEL-2

Coachen op competentieontwikkeling.pdf (EUR-0.00)

Coachen op competentieontwikkeling.epub (EUR-0.00)

Coachen op competentieontwikkeling.doc (EUR-0.00)

Coachen op competentieontwikkeling.txt (EUR-0.00)

Coachen op competentieontwikkeling.mobi (EUR-0.00)


Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

Het is hier en het is gratis. Daarom moet u registreren:

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.
  Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  Prijs van het boek:


  Coachen op competentieontwikkeling.PDF – (EUR 0.00);

  Coachen op competentieontwikkeling.MOBI – (EUR 0.00);

  Coachen op competentieontwikkeling.EPUB – (EUR 0.00);

  Coachen op competentieontwikkeling.DOC – (EUR 0.00);

  Coachen op competentieontwikkeling.TXT – (EUR 0.00);

  DETAILS

  Auteur(s) M. LingsmaMaarten Scholten
  Soort boek Paperback, 128 pagina’s
  Uitgever Uitgeverij Boom/Nelissen , Verschijningsjaar: 2007
  ISBN-13 9789024417865
  ISBN-10 9024417864
  Taal Nederlands  TAGS:

  Online Coachen op competentieontwikkeling ebook, Boek Coachen op competentieontwikkeling FB2, Downloaden Coachen op competentieontwikkeling PDF , Downloaden Coachen op competentieontwikkeling MOBI, Online Coachen op competentieontwikkeling boek, Gratis Downloaden Coachen op competentieontwikkeling IPhone, Online boek Coachen op competentieontwikkeling PDF, Gratis Coachen op competentieontwikkeling DJVU, Gratis Downloaden Coachen op competentieontwikkeling TXT, Downloaden Coachen op competentieontwikkeling RTF, Online Coachen op competentieontwikkeling FB2 , e-boek Coachen op competentieontwikkeling downloaden TXT, Gratis Coachen op competentieontwikkeling downloaden boek, e-boek Coachen op competentieontwikkeling downloaden MOBI, Downloaden Coachen op competentieontwikkeling IPad, Lezen Coachen op competentieontwikkeling MOBI, Lezen Coachen op competentieontwikkeling DOC, Gratis Coachen op competentieontwikkeling AWZ, Downloaden e-boek Coachen op competentieontwikkeling iPad , Gratis Coachen op competentieontwikkeling DJVU, Downloaden Coachen op competentieontwikkeling e-boek gratis, Gratis Downloaden Coachen op competentieontwikkeling DVD, Lezen Coachen op competentieontwikkeling TXT, Boek Coachen op competentieontwikkeling downloaden DJVU, Coachen op competentieontwikkeling downloaden boek gratis, Coachen op competentieontwikkeling downloaden boek pdf gratis, Coachen op competentieontwikkeling pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek Coachen op competentieontwikkeling pdf gratis, Coachen op competentieontwikkeling downloaden gratis epub gratis, Coachen op competentieontwikkeling ePub boek downloaden gratis.

  Leave a Reply