Briljante businessmodellen in de zorg Downloaden pdf.epub.txt een Boek (Lees online)

Briljante businessmodellen in de zorg Downloaden (Lees online.Download) gratis enn boek PDF, ePub, Kindle

Briljante businessmodellen in de zorg

BESCHRIJVING

De betaalbaarheid en toegankelijkheid van goede zorg staat op het spel. Er is meer nodig dan kleine besparingen en verbeteringen. Dit vraagt om doorbraken. De klok tikt door. Het is de hoogste tijd om van elkaar te leren. Het ‘not invented here’-syndroom in de zorg moet resoluut worden behandeld voordat het te laat is. De zorg heeft briljante businessmodellen nodig. Gelukkig zijn er daarvan al diverse voorbeelden te vinden in de wereld. Ze zijn heel verschillend, maar hebben het volgende gemeen:
1 Ze zijn gedreven vanuit visie om mensen gezonder en beter te maken.
2 Ze hebben een businessmodel met een verrassende mix van solidariteit, zelfwerkzaamheid en de menselijke maat.
3 Ze weten de belangen van alle stakeholders als geen ander tegelijk te dienen.

De zorg goed, betaalbaar en breed toegankelijk houden vraagt om vijf doorbraken. Voor elk van deze doorbraken zijn vier briljante businessmodellen geselecteerd die laten zien hoe het moet.
* Solidariteit en onderlinge zorg versterken: Algemeen Ziekenfonds Amsterdam, DHAN, Proveniershofjes, Stiftung Liebenau
* Preventie en zelfmanagement laten werken: Discovery, Healthways, Kaiser Permanente, PatientsLikeMe
* Informatie en dagelijkse zorg rond de patiлnt organiseren: UCLA’s Value Quotient, ParkinsonNet, Laastari Lдhiklinikka, Patrick Lund Dental Happiness
* Diensten en instrumenten om klanten aan het stuur te helpen: Ryhov, BerylHealth, M-PESA, Jaipur Foot
* Differentiatie van specialistische zorg waarmaken: Shouldice, ThedaCare, Princess Margaret Cancer Centre, Mayo Clinic

Jeroen Kemperman
Jeroen Kemperman is Senior Manager van het onderdeel SPIL (Strategie, Programma’s, Investeringen & Lessen) van divisie Zorg & Gezondheid van Achmea. Hij is verantwoordelijk voor en heeft ervaring met veranderprogramma’s, integraties, fusies, visie- en strategietrajecten, merkportfoliovraagstukken, merkpositionering, businessdevelopment en innovatie.

Jeroen Geelhoed
Jeroen Geelhoed is partner bij &samhoud. Hij adviseert grote organisaties in verschillende branches en heeft ervaring met veranderprogramma’s, visie- en strategietrajecten, businessmodelvernieuwing, leiderschap en pleziermanagement. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor kennisontwikkeling binnen &samhoud. Jeroen sprak op TEDx Sheffield.

Jennifer op t Hoog
Jennifer op ‘t Hoog is adviseur bij divisie Zorg & Gezondheid van Achmea. Zij heeft ervaring met veranderprogramma’s, visie- en strategietrajecten en het Business Transformation Model. Momenteel is zij verantwoordelijk voor het scouten, verzamelen en beschrijven van best practices en innovaties in Zorg & Gezondheid en zoekt ze naar vernieuwende manieren om hier inhoud aan te geven samen met partners.

Boek in het Nederlands!


Stažení Briljante businessmodellen in de zorg zdarma kniha pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Briljante businessmodellen in de zorg (0.00 EUR)


Downloaden Briljante businessmodellen in de zorg boek gratis:

SPIEGEL-2

Briljante businessmodellen in de zorg.pdf (EUR-0.00)

Briljante businessmodellen in de zorg.epub (EUR-0.00)

Briljante businessmodellen in de zorg.doc (EUR-0.00)

Briljante businessmodellen in de zorg.txt (EUR-0.00)

Briljante businessmodellen in de zorg.mobi (EUR-0.00)


Word lid van honderdduizenden tevreden leden die talloze uren hebben besteed aan het online zoeken naar multimedia-inhoud en nu, terwijl ze genieten van nieuwe boeken, tijdschriften en beroemde stripboeken.

Het is hier en het is gratis. Daarom moet u registreren:

 • Boeken, tijdschriften en strips onbeperkt, waar u ook naartoe gaat: rechtstreeks naar uw browser op uw computer of tablet.
 • Meer dan 10 miljoen titels omvatten alle mogelijke genres.
 • Ontvang de beste boeken, tijdschriften en strips in elk genre, inclusief actie, avontuur, anime, manga, kinderen en familie, klassiekers, , handleidingen, Drama, Buitenlands, Horror, Muziek, Romantiek, Sci-Fi, Fantasie, Sport en nog veel meer.
 • Elke dag worden nieuwe titels toegevoegd! We willen de dingen nieuw houden.
 • Alle platforms. Volledig geoptimaliseerd
 • Ontdek waarom duizenden mensen elke dag naartoe gaan.
  Registreer en geniet van uw entertainment, onbeperkt!

  Prijs van het boek:


  Briljante businessmodellen in de zorg.PDF – (EUR 0.00);

  Briljante businessmodellen in de zorg.MOBI – (EUR 0.00);

  Briljante businessmodellen in de zorg.EPUB – (EUR 0.00);

  Briljante businessmodellen in de zorg.DOC – (EUR 0.00);

  Briljante businessmodellen in de zorg.TXT – (EUR 0.00);

  DETAILS

  Auteur(s) Jennifer op 't HoogJeroen KempermanJeroen Geelhoed
  Soort boek Hardcover, 350 pagina’s
  Uitgever Academic service , Verschijningsjaar: 2014
  ISBN-13 9789462200623
  ISBN-10 9462200629
  Taal Nederlands  TAGS:

  Online Briljante businessmodellen in de zorg ebook, Boek Briljante businessmodellen in de zorg FB2, Downloaden Briljante businessmodellen in de zorg PDF , Downloaden Briljante businessmodellen in de zorg MOBI, Online Briljante businessmodellen in de zorg boek, Gratis Downloaden Briljante businessmodellen in de zorg IPhone, Online boek Briljante businessmodellen in de zorg PDF, Gratis Briljante businessmodellen in de zorg DJVU, Gratis Downloaden Briljante businessmodellen in de zorg TXT, Downloaden Briljante businessmodellen in de zorg RTF, Online Briljante businessmodellen in de zorg FB2 , e-boek Briljante businessmodellen in de zorg downloaden TXT, Gratis Briljante businessmodellen in de zorg downloaden boek, e-boek Briljante businessmodellen in de zorg downloaden MOBI, Downloaden Briljante businessmodellen in de zorg IPad, Lezen Briljante businessmodellen in de zorg MOBI, Lezen Briljante businessmodellen in de zorg DOC, Gratis Briljante businessmodellen in de zorg AWZ, Downloaden e-boek Briljante businessmodellen in de zorg iPad , Gratis Briljante businessmodellen in de zorg DJVU, Downloaden Briljante businessmodellen in de zorg e-boek gratis, Gratis Downloaden Briljante businessmodellen in de zorg DVD, Lezen Briljante businessmodellen in de zorg TXT, Boek Briljante businessmodellen in de zorg downloaden DJVU, Briljante businessmodellen in de zorg downloaden boek gratis, Briljante businessmodellen in de zorg downloaden boek pdf gratis, Briljante businessmodellen in de zorg pdf boek downloaden gratis, Downloaden e-boek Briljante businessmodellen in de zorg pdf gratis, Briljante businessmodellen in de zorg downloaden gratis epub gratis, Briljante businessmodellen in de zorg ePub boek downloaden gratis.

  Leave a Reply